Som virksomhed kan I være med til at uddanne fremtidens forandringsagenter

Ved deltagelse i et Genin forløb, er Din virksomhed med til at skabe fremtidens medarbejdere – medarbejdere som har virksomhedskendskab, verdensmålskendskab og som ikke mindst er innovative problemløsere.

Din virksomhed udarbejder cases med verdensmålsrelaterede udfordringer, der indgår som en del af den case bank, der bliver udbudt til skolerne og tilpasset målgrupper og fag. Genin assisterer med udarbejdelse af cases og faciliterer forløbet, så dine medarbejderes involvering er begrænset til 2-3 timer per case af en uges varighed.  I vurderer selv om og hvor meget I vil deltage, når en case fra jeres virksomhed bliver faciliteret - det kunne være til kick off og/eller pitch.

Din virksomhed opnår gennem et Genin-samarbejde ikke blot at sætte fokus på Verdensmål, men skaber en skov af “grønne forandringsagenter” og ambassadører, som spreder jeres sociale aftryk videre ud I næste led. Med Verdensmålshuset Genins model kan Din virksomhed derfor kvantificere jeres sociale aftryk i ESG- rapporteringen og opnå en konkurrencemæssig fordel.

Både internt og eksterne skaber I med jeres engagement i Verdensmålshuset Genin en stærk intern og ekstern employer branding, der sikrer fastholdelse og tiltrækning af den rigtige arbejdskraft til jeres virksomhed.

OVENSTÅENDE GIVER VÆRDI AF FØLGENDE GRUNDE:

- Virksomheder der styrker deres bæredygtige profil og arbejder med verdensmålene på reel vis, foretrækkes i stigende grad af kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

- Virksomheder får i samarbejde med den unge generation, skabt en vigtig tilknytning til fremtidens arbejdskraft og fremtidens kunder. En aktiv og givende tilknytning til de unge som engagerer sig i den grønne omstilling, og som i virksomheder kan skabe øget konkurrencedygtighed.

- Uddannelserne får mulighed for at give deres elever øgede innovative kompetencer, så de aktivt kan forandre og iværksætte, som supplement til den mere passive paratviden de erhverver sig. 

- Uddannelser og virksomheder bidrager i konkrete samarbejder, for eksempel om klima og bæredygtig energi, til at styrke lokalområdets udvikling

Kontakt Lene Friis Møller på tlf 61150163 eller mail lene@genin.dk for at høre nærmere.