VirksomhederVi tilbyder virksomheder forskellie pakker og produkter der passer til der, hvor virksomhederne er i deres arbejde med FN's 17 verdensmål. En grundpakke til virksomheder der endnu ikke er gået rigtig igang med verdensmålsarbejdet, en udvidet pakke til de virksomheder der er i gang, men kan bruge inspration og sparring til videreudvikling, og så har vi den store pakke til virksomhederne der er rigtig godt i gang, men ønsker at være helt forrest med deres verdensmålsarbejde. 

I pakkerne er der forskellige former for sparring og hjælp til hvordan verdensmålene integreres i forretningsudvikling og markedsføring. Vi tilbyder blandt andet en grundig analyse af hvilke verdensmål, der matcher virksomhedens værdier, mål og kundebehov bedst, og specifik rådgivning i forhiold til hvordan udvalgte mål i forretningsudvikling og markedsføring. 

Og så er der en rigtig god mulighed for at forbinde sig med den kommende generation - fremtidens arbejdskraft - i spændende og givende samarbejder med skoler og ungdomsuddannelser. Vi har allerede haft knyttet flere end 60 klasser fra skoler og ungdomsuddannelser, flere end 1500 elever til flere end 40 virksomheder. I forløb der har givet udbytte og merværdi for både de deltagende elever  og virksomhederne. 

Du kan høre havnedirektør Dennis Pedersen udtale sig om verdensmålene og samarbejdet med Verdensmålshuset GenIN på videoen her på siden. 

Se alle pakkerne her

 

 

Havnedirektør på Esbjerg Havn, Dennis Pedersen, fortæller om vigtigheden af arbejdet med verdensmålene, og om hvorfor Esbjerg Havn samarbejder med Verdensmålshuset GenIN