UddannelserHvis du er lærer på en skole eller ungdomsuddannelse, og skal have dine elever i et GenIN forløb, eller overvejer om de skal på et, så venter der en anderledes givende læringsrejse for dem. I det gamle pakhus på havnen (lige ved fanøfærgen) har vi indrettet spændende eksperimenterende læringsrum, hvor dine elever på nyskabende vis kan arbejde med at forstå og nå FN's 17 verdensmål. Her han eleverne komme ned, lære og skabe, på dele af forløbene de kommer med på.

Vi tilbyder skoler og uddannelser forskellige pakker der passer til deres forskelligebehov, og der hvor de er i arbejdet med FN's 17 verdensmål. En grundpakke som giver mulighed for at få en overordnet introduktion til verdensmålene, og et begyndende fokus på en konkret og reel verdensmålsrelateret udfordring. En udvidet pakke der blandt andet indeholder et kortere forløb med en udfordring fra en lokal virksomhede. Desuden har vi den store pakke, hvor eleverne samarbejder med andre, for eksempel en ungdomsuddannelse, om udfordringer fra en virkomhed eller organisation, i et længere forløb.

Som lærer på forløbene, skal du ikke være overordnet tovholder eller underviser, det er vi, men vi aftaler ved start den indbyrdes rollefordeling, så den passer både dig og dine elever bedst muligt. 

Du kan her på siden se et par eksempler på udbytte af forløb med virksomheder og organisationer fra forskellige forløb. Du kan også se en video fra åbningen af de unges verdensmålshus - ekspeimentariet - på havnen.

 

 

Cosmosskolens 8. klasser præseneter deres ideer til konkrete udfordringer, blandt andet udfordringer omkring ligestilling fra FN-byens skoletjeneste. 

Genin-forløb hvor Nordvangskolen og Ådalskolen hjalp Cityforeningen i Esbjerg med at finde på innovative ideer til nye events.