UddannelserHvis du er lærer på en skole eller ungdomsuddannelse, og skal have dine elever i et GenIN forløb, eller overvejer om de skal på et, så venter der en anderledes givende læringsrejse for dem. I det gamle pakhus på havnen (lige ved fanøfærgen) har vi indrettet spændende eksperimenterende læringsrum, hvor dine elever på nyskabende vis kan arbejde med at forstå og nå FN's 17 verdensmål. Her han eleverne komme ned, lære og skabe, på dele af forløbene de kommer med på.

Over et kortere eller længerevarende forløb vil dine elever på utraditionel vis blive introduceret til en viden og en forståelse om hvad FN's 17 verdensmål er, og hvilke udfordringer der er i forhold til at nå dem, både globalt og lokalt.

Eleverne vil herefter selv på innovativ vis arbejde med en eller flere spændende verdensmålsrelaterede udfordringer, fra virksomheder og organisationer. De lærer at bruge konkrete ideuviklingsværktøjer, som de bruger til at finde nye løsninger, og disse redskaber kan de også bruge i projekter og fag efterfølgende. 

Som lærer på forløbene, skal du ikke være overordnet tovholder eller underviser, det er vi, men vi aftaler ved start den indbyrdes rollefordeling, så den passer både dig og dine elever bedst muligt. 

 

 

Cosmosskolens 8. klasser præseneter deres ideer til konkrete udfordringer, blandt andet udfordringer omkring ligestilling fra FN-byens skoletjeneste. 

Genin-forløb hvor Nordvangskolen og Ådalskolen hjalp Cityforeningen i Esbjerg med at finde på innovative ideer til nye events.