Partnerskaber

  • Home
  • Partnerskaber


Verdensmålshuset GenIN har specialiseret sig i at fremme nye handlekraftige partnerskaber, der kan styrke arbejdet med at nå FN's 17 verdensmål. Samtidig med at det styrker de deltagende parters individuelle identiteter og profiler, som ansvarlige i forhold til bæredygtighed.

Parnerskaberne som vi i GenIn hjælper med at danne sker for eksempel på tværs af virksomheder imellem, organisationer imellem, uddannelser imellem, og i et mix af de tre. 

Partnerskaberne kan dannes omkring konkrete projekter, vi i GenIN allerede har i huset, som allerede er startet op, eller kan startes op. Projekterne kan vi også hjælpe med bliver til og udvikles, når nye partnere mødes for for første gang og drøfter fælles interesser og muligheder. Projekterne kan både være lokale, nationale og internationale, og for eksempel inddrage partnere i EU-lande. 

Et eksempel på et længerevarende partnerrskab vi har udviklet og faciliteret, er et to-årigt samarbejde mellem Polytech, Rybners HTX, og Hjering skole. Du kan på videoen her ved siden af se mere om dette samarbejde. 

Deltagelse i netværk og talentudviklingsforløb, der både giver mulighed for at udveksle erfaringer, og styrke egen indsats i arbejdet med bæredygtighed og verdensmål, er eksempler på andre partnerskabsmuligheder.

Hør mere om muligheden for at deltage i partnerskaber, gennem henvendelse til Gert Barslund på mail: gert@samrum.dk eller på tlf: 21478060