Om osVerdensmålshuset GenIN har specialiseret sig i at få FN's 17 verdensmål integreret hos virksomheder og uddannelser. På innovativ og unik vis for hver virksomhed og uddannelse som vi forbinder os med. 

Vi hjælper virksomheder og uddannelser med at vælge, justere og arbejde konkret med de verdensmål der er mest relevante i det daglige virke. Vi har lavet en innovativ model, der trin for trin fører fra forståelse af hvad verdensmålene er og indeholder af muligheder, til en aktiv, konkret og værdiskabende integrering af målene i virksomhedens daglige praksis, forretning og markedsførring. 

I processen arbejder vi med konkrete bæredygtige cases og udfordringer, som virksomhederne og uddannelserne kan se sig selv i, og har interesse i at få fokus på.

Vi forbinder virksomheder med unge fra folkeskoler og ungdomsuddannelser i et samarbejde om at finde nye ideer og løsninger på cases og udfordringer, der er relevante for begge parter. Nyskabende samarbejder er i det hele taget et nøglefokus i det vi gør.

OVENSTÅENDE GIVER VÆRDI AF FØLGENDE GRUNDE:

- Virksomheder der styrker deres bæredygtige profil og arbejder med verdensmålene på reel vis, foretrækkes i stigende frad af kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

- Virksomheder får i samarbejder med den unge generation, skabt en vigtig tilknytning til fremtidens arbejdskraft og fremtidens kunder. En aktiv og givende tilknytning til de unge som engagerer sig i den grønne omstilling, og som i virksomheder kan skabe øget konkurrencedygtighed.

- Uddannelserne får mulighed for at give deres elever øgede innovative kompetencer, så de aktivt kan forandre og iværksætte, som supplement til den mere passive paratviden de erhverver sig. 

- Uddannelser og virksomheder bidrager i konkrete samarbejder, for eksempel om klima og bæredygtig energi, til at styrke lokalområdets udvikling

----

På videoen her til højre, kan du se CEO fra Polytech A/S, Mads Kirkegaard fortælle om noget af det han ser som værdiskabende ved at samarbejde med Verdensmålshuset GenIN om verdensmålene

 

 

CEO fra Polytech, Mads Kirkegaard, fortæller om værdien af et samarbejde om verdensmålene - særligt det samarbejde der involverer de unge mennesker