LærereHvis du er lærer, og skal have dine elever på et GenIN forløb, eller overvejer om de skal på et, så venter der en anderledes givende læringsrejse for dine elever. 

Over et forløb på 7 dage vil dine elever på utraditionel vis blive introduceret til en viden og en forståelse om hvad innovation er, og ikke mindst til en række konkrete innovationsredskaber, de kan bruge til at skabe nye ideer.

GenIN har som primært intention, at alle eleverne ud fra et lige udgangspunkt, kan tilegne sig brugbare innovative redskaber, der efter forløbet sidder på rygmarven. Som et innovativt mindset, eleverne ikke vil glemme igen.

Det mindset og de værktøjer eleverne erhverver sig under forløbet, kommer de til at bruge i forhold til en række konkrete udfordringer. Udfordringerne stilles af virksomheder og organisationer, af kommune og af politikere/ledere primært i det område eleverne bor. Men eleverne får også et par udfordringer på nationalt/globalt plan. 

Som lærer på forløbene, skal du ikke være tovholder eller underviser, men istedet være med på læringsrejsen og bidrage som sparringspartner når du vil. Både i forhold til eleverne og i forhold til forløbets facilitator. Og hvis du vil er du meget velkommen med input til proces, udfordringer og forbedringsmuligheder.